4 november 2022 was het eindelijk zover. Ons eerste symposium is een feit. We kijken dankbaar terug op deze mooie dag.

Een intiem symposium waardoor er ruimte was om elkaar echt te ontmoeten. Het woord interactief kreeg een nieuwe dimensie tijdens de keynote: zo veel vragen werden er gesteld. Fijn dat deelnemers zich zo vrij voelden om dat te doen en onze gastspreker Prof.dr. Beate van der Heijden floreerde bij al die vragen! Tijdens de ongedwongen lunch werden er ervaringen uitgewisseld en werd er lekker – sommigen al wandelend – genetwerkt. Het middagprogramma gaf verdieping in praktijksituaties van de deelnemers. Kort samengevat: een gezellige en leerzame dag!

Een greep uit de reacties van onze deelnemers:

Het thema  in combinatie met de spreker was voor mij de reden om me aan te melden en daar ben ik buitengewoon enthousiast over. Leuke interessante mensen ontmoet. Opzet en organisatie geweldig.

Renie Rieffe | Opleider en adviseur medezeggenschap, arbeidsomstandigheden en duurzame inzetbaarheid


Het was een topdag: leerzaam en gezellig. Een fijne groep deelnemers. Ik ben bekend met het werk van Beate maar het was wel wat weggezakt. Met de keynote is mijn kennis weer opgefrist en ik vond het heel leuk om haar in het echt te ontmoeten. De logistiek, verzorging en ambiance was helemaal top.

Mariëlle van Zuidam | HR manager Nukamel


Fijn om in een korte tijd op de hoogte te zijn van een aantal wetenschappelijke onderzoeken. De aansluitende thematafels met uitwisselen van ervaringen van andere deelnemers en hun organisaties was inspirerend en een mooie afsluiter.

Francien van Erp
| Financieel Manager Bierens Incasso Advocaten


Waardevolle rijke dag.
Marjan Stomphorst | Verzuimmanagement op maat


Inspirerende dag, op een mooie plek, met een boeiende gastspreker, Prof.dr. Beatrice van der Heijden. Een dag van herkenning en vernieuwende inzichten. De thematafels spraken mij erg aan om vanuit diverse brillen een onderwerp te bespreken met elkaar en ervaringen of ideeën te delen. De dag was erg goed georganiseerd en er was ruimte om te netwerken.

Liesbeth Stam | Team Coach Archipel Zorgorganisatie


De keynote was van hoog niveau en verrassend interactief. Wetenschap werd daardoor mooi gekoppeld aan de praktijksituaties van de deelnemers. Leerzaam om de uitdagingen en best practices van andere deelnemers te horen. Locatie en organisatie was erg goed.

Annelotte de Jong | HR-adviseur Bierens Law

Start typing and press Enter to search