Sonja van DeursenOprichter | (interim) project-management | HRBP | coach

Vanuit mijn opvoeding én mijn passie voor het HR- en coach vak heb ik de overtuiging dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling. En daarmee het op peil houden van zijn of haar arbeidsmarktwaarde.

Als coach & sparringspartner begeleid ik medewerkers en organisaties om een match te blijven houden of hervinden in de samenwerking. Hoe haal je het beste in elkaar naar boven? Daar heeft zowel de medewerker als de organisatie profijt van voor nu en in de toekomst.

In de loop der jaren heb ik ervaren dat delen, verbinden en samenwerken mijn blik verruimt, een spiegel biedt, een katalysator vormt voor nieuwe verfrissende ideeën, mijn netwerk verbreedt en mijn werkplezier vergroot. Deze zienswijzen integreer ik in mijn coaching.

Mijn manier van werken omschrijft zich als compassievol, reflectief, doel- en actiegericht vanuit de intrinsieke motivatie van de medewerker.

Mijn jarenlange ervaring in diverse HR- en managementfuncties in het bedrijfsleven in diverse branches (o.a. luchtvaart, advocatuur en R&D), gecombineerd met mijn coachwerkzaamheden als zelfstandige coach, maakt mij een ervaren en breed georiënteerde professional met een focus op strategische personeelsplanning en -ontwikkeling.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling. Daarnaast ben ik geregistreerd MCA-coach.

Start typing and press Enter to search