Rik WaletPsycholoog

Mijn ambitie is mensen laten groeien door het bevorderen van weerbaarheid en zelfregie.

Waar geloof ik in? Mensen in hun kracht zetten, dáár geloof ik in. Ik krijg energie van mensen. Ongeacht de situatie. Hierdoor ben ik voor elke ontmoeting even gedreven en voel ik elke keer weer dezelfde uitdaging. Of het nu gaat om coaching, een selectie-, een ontwikkel- of een talentassessment en op elk niveau. Dat is mijn bevlogenheid. Ik een gesprek ga op altijd zoek naar de jouwe.

Ik ben een ervaren, breed georiënteerde, deskundige professional (Registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie), die met een scherpe blik naar mens en organisatie kijkt. Gedrevenheid, resultaat- én actiegerichtheid kenmerken mij. Door mijn ervaring kan ik goed klankborden, maar ook spiegelen. Daarnaast hanteer ik het adagium voor mens en organisatie: “Agility makes the future”.

Mijn aanpak is er een van oprechte geïnteresseerdheid: ieder mens telt! Daarbij ben ik een no-nonsense coach op het gebied van gedragsverandering en hanteer diverse methodieken en technieken in mijn maatwerk aanpak. Ik werk aan duurzame inzetbaarheidstrajecten en mobiliteitstrajecten op corporate niveau maar ook in opdracht van privépersonen.

Ik heb een brede ervaring in het selecteren, ontwikkelen en coachen van medewerkers tot op directieniveau. Ik heb werkervaring opgedaan in accountancy, in logistiek, in IT en in psychologische dienstverlening (van instrumentontwikkeling, meten tot high-end assessments en coaching).

Mijn kernwaarden: bevlogenheid, vertrouwelijkheid en gelijkwaardigheid.

Start typing and press Enter to search