Rian VerkooijenCoach

Wie is Nieuwe Routes?

Leuk kennis te maken! Mijn naam is Rian. Ik heb me in de afgelopen jaren actief in gezet op diverse HR-thema’s in de sterk veranderende reisindustrie. Ik ben er trots op op veel verschillende manieren van betekenis te zijn geweest voor een sector die zich kenmerkt door de grote ontwikkelingen die ze doormaakt en aan de andere kant de gepassioneerde en bevlogen professionals die hun waarde keer op keer bewijzen naar de klant.

Vanaf 1 oktober 2019 ben ik met veel plezier als zelfstandige gestart met een eigen onderneming NieuweRoutes. Door ontwikkeling van teams, talent en programma’s draag ik met NieuweRoutes bij aan werkplezier en (team)effectiviteit.

Mijn why?

Ik ben zeer bevlogen om mensen hun persoonlijke route naar meer effectiviteit en werkplezier te laten ontdekken. De persoonlijke route brengt eigenaarschap in jouw individuele leerproces, genereert energie, plezier en effectiviteit.

Hoe dan?

Ik help je Route te bepalen  en richting te geven door:

Inzicht te bieden in gedrag en inspiratie tot nieuwe mogelijkheden;
Aanzetten tot Actie en impliciet een tikkeltje Avontuur
Navigatiemogelijkheden om op je route te blijven of waar dat kan juist die shortcut te nemen. 

Samenwerking Manovra

Sinds april bundel ik mijn krachten met de Duurzame Inzetbaarheids Experts van Manovra. Gezamenlijk helpen we jouw medewerkers hun wendbaarheid te vergroten door middel van coaching, workshops en advies.

Keertje kennismaken kan op een van de events, laat vooral weten als je op de hoogte wilt blijven van mijn activiteiten via het contactformulier.

Start typing and press Enter to search