Nicole BurgersdijkCoach

Nicole is associate partner bij The Coach Corporation en is al ruim 25 jaar werkzaam bij diverse grote organisaties als leidinggevende, coachend manager, trainer en adviseur. Al deze ervaringen wezen haar ook de weg naar het vak dat zij nu met zoveel passie beoefent: dat van coach.

Positief zijn –  ondanks de uitdagingen in het leven – is belangrijk voor Nicole. Kanker, een kinderwens die niet zomaar in vervulling ging, maar ook verlies, een burn-out en hoog gevoeligheid is haar bekend. Als gecertificeerd coach gebruikt zij de Co-Active methode. Hier staan Life Purpose en waarden centraal omdat dit essentieel is voor een leven lang inzetbaar zijn als mens.

Voor coaching op Duurzaam Inzetbaarheid gebruikt zij een gestructureerde aanpak met een wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst als meting. Dit levert input op voor een business model. Er ontstaat zo een fantastisch overzicht van dat wat er is om inzetbaar te zijn en te blijven. Door hier acties aan te verbinden is eenieder in staat de regie te nemen. Een werkondernemer staat zo in zijn kracht.

Nicole kan als beelddenker zien waar iemand is. En door die verbinding weet zij de juiste vragen te stellen. Mensen met wie ze werkt kenmerken haar als iemand met talent voor wat ze doet en waarderen haar oprechte enthousiasme en puurheid. The Coach Corporation en Nicole werken samen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling. Meer over Nicole en haar bedrijf vind je op www.time4coaching.nl.

Start typing and press Enter to search