Maureen BolwerkCoach

Ik heb een passie voor groei van mensen en organisaties. In mijn (team-)coaching en HR-advisering staat ‘communicatie van binnen naar buiten’ centraal, want als je vertelt wat je bezighoudt en wat je waarden zijn ontstaat er meer vertrouwen en verbinding met elkaar. Ik vind het belangrijk dat er aandacht is voor ieders unieke talent.

Mijn HR achtergrond en opleiding Strategic management in HRM, zie ik als toegevoegde waarde in mijn coaching omdat ik goed bekend ben met personeelsbeleid, organisatiedynamiek en medewerkerstevredenheid. Ik ben opgeleid tot Toegepast Psycholoog en heb verschillende coachopleidingen gevolgd: Loopbaanontwikkeling en -coaching, Methodische werkbegeleiding, Leefstijlcoaching, Wandelcoaching en Perfectionismecoaching. Ook heb ik verschillende trainingen gevolgd met specifieke coachtechnieken. Ik heb veel ervaring met het opsporen en analyseren van personele problemen en kansen. Ik spar met directie en/of HR over personele vraagstukken en lever graag een bijdrage aan het vergroten van bijvoorbeeld de bevlogenheid en werktevredenheid van medewerkers. Duurzame inzetbaarheid staat daarbij centraal.

Mijn werkterrein is veelal buiten, in de natuur, waar medewerkers en ondernemers letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Wandelen in een natuurlijke omgeving zet je hersenen in een andere mindset en creatief denken wordt gestimuleerd, met de beste inzichten en overtuigende keuzes tot gevolg.

Ik houd ervan om me te ontspannen door me in te spannen op het hockeyveld en op de tennisbaan. Daarnaast vind ik het heerlijk om een lange wandeling met onze hond te maken. Gezellig met mijn man en drie kinderen een film kijken. En in de winter ga ik graag skiën.

Start typing and press Enter to search