Marjon DerksenCoach

(Team)coach | HR-professional | (Interim) HR & projecten

‘Jij staat aan het roer van je eigen loopbaan’

Mijn passie is de mens in de organisatie. Ruim 20 jaar werk ik met mensen in organisaties.
Als coach en HR-professional begeleid ik medewerkers en organisaties om in beweging te komen door ze inzichten te geven en ze te stimuleren keuzes te maken bij gewenste verandering. Om te ontwikkelen, te groeien, zelfvertrouwen te krijgen, vrijheid te voelen, keuzes te maken, is beweging nodig. Deze beweging stimuleren doe ik vanuit een positieve benadering.

Wat ik belangrijk vind is dat je met plezier aan het werk bent en aan het roer van je eigen loopbaan blijft (of gaat) staan. Een coachtraject begint met een vraag en met de wil om in
beweging te komen. Tijdens het dagelijkse werk zie je niet meer waarom je tegen bepaalde zaken aan loopt. Op het werk en privé gaat alles steeds sneller. Coaching is een manier om dit bewust te vertragen en even stil te staan bij jezelf, bij wat echt belangrijk is. Wie ben jij, wat wil jij, waarom lukt dat niet (meer), wat zijn je valkuilen, wat zijn belemmerende overtuigingen en/of patronen. Op zoek te gaan naar je eigen antwoorden, op basis van je drijfveren en je kwaliteiten. Aan zet zijn, tot het klopt. Hierbij help ik je graag.

Als coach bied ik je een veilige omgeving waarin je werkt aan jouw leerdoel. Ik ben een coach die samen met jou een blik in de spiegel werpt. Die met jou stil staat en reflecteert, en die je motiveert om in beweging te komen. Mijn aanpak is oplossingsgericht en praktisch. Ik
werk vanuit betrokkenheid en vertrouwen, ben iemand met energie, een positieve instelling en een warm hart.

Wat ik belangrijk vind, voor jou en ook voor mezelf, is dat je met plezier aan het werk bent en aan het roer van je eigen loopbaan blijft staan.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP).

Meer info: http://mdhr.nl/

Start typing and press Enter to search