Mariëlle van ZuidamCoach

`Hart voor mens en werk`. Dat is de subtitel van mijn eigen onderneming op het gebied van persoonlijke & professionele ontwikkeling. En deze zegt veel: ik hou van mensen en ik hou van werken.

Omdat werken zo’n groot deel van onze tijdsbesteding beslaat, is het van het grootste belang voor de gezondheid en vitaliteit van mensen om dit op een plezierige en evenwichtige manier te kunnen doen, een manier die bij hun persoonlijkheid en idealen past. Dan komen de unieke talenten en kwaliteiten het best tot hun recht en zijn deze van grotere toegevoegde waarde voor de organisatie dan wanneer men op halve kracht, of de automatische piloot werkt.

Het is mijn ambitie om ‘de juiste persoon op de juiste plek’ te krijgen door het creëren van bewustzijn over duurzame inzetbaarheid, zowel bij werknemers als in organisaties. Als er meer energieke en tevreden werkenden rondlopen, wordt de wereld mijns inziens een stuk mooier.

Ik draag hier met veel plezier aan bij door als zelfstandig HR-adviseur, gecertificeerd coach en loopbaanbegeleider iedere keer weer naar het potentieel van mensen te blijven kijken. Ik verbind mensen: met zichzelf èn met elkaar. 

Hoe ik dat doe? Met oprechte aandacht, vanuit vakkundigheid mèt een personal touch. 

Wie ben ik? In enkele woorden: een zonnig en levenslustig mens. Positief ingesteld en idealistisch, maar tegelijkertijd praktisch, efficiënt en met beide voeten op de grond. Ik ervaar het leven als een ontdekkingsreis en een continu groeiproces waarbij vallen en opstaan hoort. Ik geniet van het onderweg zijn met alles wat ik op mijn pad tegenkom. 

Mijn kernwaarden: gelijkwaardigheid, dienend en een wild hart.

Start typing and press Enter to search