Luc ZwaanenburgCoach

‘Shine as I am’.

Dat is mijn geloof in het leven. Leven vanuit je eigen kracht en dat gun ik iedereen. Dit is de zingeving in mijn leven en de drijfveer in mijn rol als coach.

Ieder individu is uniek en elk persoon zoekt zijn geluk in het leven. Het is daarom van het grootste belang om goed voor jezelf te zorgen en de balans te vinden en te houden tussen talenten, competenties en verlangens enerzijds en gezondheid, rust en welbevinden anderzijds. Vanuit mijn waardigheid, zingeving en mijn geloof dat eenieder recht heeft op voorspoed, geluk en groei wil ik graag aan deze zoektocht bijdragen.

Bewustzijn, vertrouwen en verbinden staan bij mij dan ook hoog in het vaandel als mens en in de basis van mijn rol als coach. Ik ben door mijn intuïtie, sensitiviteit en oprechte betrokkenheid in staat om jou te doorgronden en zicht te geven op hoe jij jouw talenten, competenties en verlangens kan aanwenden voor levenskracht.

Hoe ik dat doe? In een open gesprek, waarbij de dagelijkse praktijk centraal staat. We luisteren samen naar jouw ervaringen en verlangens. Ik reflecteer hierop wat tot nieuwe inzichten kan leiden en jou naar nieuwe hoogten kan brengen. Werken vanuit jouw eigen kracht door je hart te volgen, is wat kan helpen om jouw talenten te ontdekken als ook je competenties te leren ontwikkelen.

Ik ben een ondernemend, creatief maar bovenal mensgericht persoon. Ik ben zoals ik ben met al mijn energie, inspiratie en empathie.

Mijn praktijkervaring bestaat al meer dan 25 jaar uit coachen en samenwerken met teams en individuen in diverse organisaties, waaronder mijn eigen bedrijf. Ondersteund door diverse trainingen en cursussen als Emotionele Intelligentie, Adviesvaardigheden en de Kunst van het Luisteren. Maar vooral mijn ervaringsdeskundigheid in het leven hebben mij de weg in levenskracht geleerd. Kortom, midden in het leven staan, me kwetsbaar opstellen en luisteren, ook naar wat er niet gezegd wordt, heeft mij ‘rijkdom’ gebracht die ik graag vanuit mijn rol als coach met anderen wil delen.

Kernwaarden: Shine as I’m; authentiek, mensgericht, intuïtief, betrokken, vitaal en inspirerend.

Start typing and press Enter to search