Karin OoimanCoach

Ik ben er voor iedereen die bewust en gestructureerd aan de slag wil met zijn loopbaan en antwoord zoekt op vragen als: Hoe houd ik zelf de regie over mijn werktoekomst, ongeacht de omstandigheden? Wat wil ik zelf? Welke mogelijkheden heb ik?

Het hoort bij je leven om op bepaalde momenten en in verschillende fasen stil te staan bij je loopbaan. Jouw loopbaanvraag is daarmee een levensvraag die tijd en aandacht mag hebben. Ik zorg daarbij voor focus en structuur.

Anderen zeggen over mij dat ik serieus ben, van aanpakken weet en vol energie zit. Ik hou van mensen en van hun verhalen. Ik ben nuchter en heb een praktische manier van werken.

Ik bied onafhankelijke, professionele en persoonlijke loopbaanbegeleiding waarbij ik je wil helpen om meer zelfinzicht te krijgen zodat je passende loopbaankeuzes kunt maken.

Dankzij een aanpak op maat vinden we het antwoord op jouw unieke loopbaanvraag. Dit kan variëren van praktische hulp bij het verkennen van de arbeidsmarkt tot het ontdekken van jouw persoonlijke verhaal, drijfveren of talenten.

Ik ben een ervaren human resources- en loopbaanadviseur in profit- en non-profitsector met loopbaancoaching als specialisme. Ik heb een brede academische achtergrond en aanvullende opleidingen op het gebied van inzetbaarheid, employability en loopbaanmanagement binnen organisaties. Ook heb ik ruime ervaring met individuele loopbaancoaching zowel binnen organisaties als vanuit eigen praktijk.

Mijn eigen loopbaan ervaar ik als een reis zonder eindbestemming. Het gaat om het onderweg zijn.

Of ik dat nu dichtbij in Friesland doe of letterlijk mijn grenzen verleg wat ik in het verleden veel meer deed. De wereld ligt, nog steeds, aan mijn voeten en biedt mij voortdurend kansen. Iedere dag weer.

Die reis is soms spannend, soms zelfs eng maar brengt mij altijd nieuwe, waardevolle inzichten.

Dat gun ik iedereen!

Start typing and press Enter to search