Henk van FaassenCoach

Mijn missie is het bijdragen aan de ontwikkeling van talenten van mensen waardoor mensen plezier hebben in hun werk en bedrijven succesvol zijn.

Dat doe ik voor bedrijven die het potentieel van hun werknemers nog beter willen benutten. Bedrijven die met bevlogen en duurzaam inzetbare werknemers succesvol willen inspelen op steeds veranderende markten.

Dat doe ik voor mensen die in ontwikkeling zijn en een goede afstemming zoeken tussen hun talenten en werk. Mensen die doelen willen bereiken en met plezier willen werken.

Ik ben een coach die graag het zakelijke en persoonlijke verbind. Enerzijds duidelijke doelstellingen, anderzijds aandacht voor persoonlijke factoren. Afstemmen van het werk op de talenten van de persoon is een boeiend proces wat ik graag begeleid. Dat doe ik oplossingsgericht, met betrokkenheid, enthousiasme en deskundigheid. Het is mooi om te zien dat mensen weer opbloeien en met hun bevlogenheid een belangrijke bijdrage leveren aan hun bedrijf.

Ik heb ruim 30 jaar ervaring als leidinggevende en manager in de agribusiness. Na mijn opleiding tot dierenarts heb ik in diverse bedrijven functies vervuld op het gebied van diervoeding, marketing, communicatie, verkoop en personeel. Vanaf 2012 ben ik die ervaring gaan aanvullen met diverse coach opleidingen (o.a. Alba Academie en Hoogendijk Coaching) en ben ik mijn eigen coach bedrijf begonnen.

Mijn passie is de ontwikkeling van mensen. Ik vergelijk dat graag met mijn hobby: wandelen en klimmen in de bergen. Het is een afwisseling van gemakkelijke en moeilijke trajecten, van spannende stukken en mooie uitzichten. Je zoekt naar de beste weg naar je doel en kan af en toe wel wat hulp gebruiken. Maar je hebt ook voldoening als de top, je doel bereikt is. Graag begeleid ik bedrijven en werknemers op hun tocht naar plezier en succes.

 

Start typing and press Enter to search