Christie van Wendel de JoodeCoach

Een brede ervaring in een diversiteit van functies en branches kenmerkt mijn loopbaan. Naast mijn loopbaan heb ik een studie A&O Psychologie gedaan en mijn MSc. titel behaald. Werkzaam geweest als HR Adviseur/preventiemedewerker in de chemische industrie. waardoor ik een brede ervaring en kennis heb opgebouwd op het gebied van HR en Arbeidsomstandigheden. De rode draad in mijn loopbaan is, dat ik regelmatig van functie ben veranderd en studies heb gedaan. Leren, ontwikkelen, anticiperen op de toekomst en nieuwe richting bepalen is een terugkerend patroon in mijn loopbaan.

Als organisaties willen dat medewerkers meegaan in veranderingsprocessen onder invloed van politieke, technologische of economische veranderingen hebben organisaties die medewerkers faciliteren om in deze veranderingen mee te gaan een voorsprong. Een nieuwe richting vraagt om bewustwording bij medewerkers om met deze veranderingen om te gaan en vergroting van zelfregie van medewerkers helpt hierbij.

Mijn missie is om een bijdrage te leveren aan de bewustwording van medewerkers over de verantwoordelijkheid van hun eigen duurzame inzetbaarheid: de rol die ze daar zelf in spelen en dat ze gaan anticiperen op mogelijke veranderingen die plaats kunnen vinden binnen organisaties met als doel dat ze zelf de regie nemen over hun eigen loopbaan wat in het voordeel is van de medewerkers zelf en de organisatie.

https://link2talent4work.nl/www.link2talent4work.nl/

 

 

 

Start typing and press Enter to search