SUBSIDIES

SUBSIDIES VOOR LEREN & ONTWIKKELEN
Duurzame inzetbaarheid en arbeidsmobiliteit kan niet los worden gezien van opleiding en ontwikkeling van medewerkers. Als werkgever kun je regelmatig beroep doen op interessante subsidiemogelijkheden.

Met op dit moment o.a.:

  • SLIM subsidie: aanvraagperiode september 2022 en maart 2023
  • Gratis online trainingen (NL leert door) in 2022
  • STAP-budget

SLIM GEREGELD VOOR MKB
Nu de kans om “leren en ontwikkelen” structureel aan te pakken voor jouw organisatie. Er zijn veel mogelijkheden binnen de subsidieregeling. Maak SLIM gebruik om duurzame inzetbaarheid van jouw werknemers te verhogen! De Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen, oftewel de SLIM-regeling, is een subsidie voor duurzame ontwikkeling in het MKB en wordt uitgegeven door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Je organisatie krijgt 60 tot 80% financiering vanuit de SLIM-regeling voor jouw complete ontwikkelaanpak: pak deze kans! Voor MKB is de eerst volgende ronde van indienen weer in september 2022. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. We denken graag met je mee!

GRATIS ONLINE SCHOLING MET NL LEERT DOOR
Door de subsidieregeling NL leert door zijn er dit jaar 55.000 scholingstrajecten, verdeeld over 800 opleidingen, gratis beschikbaar. Voor de cursus of training hoef je niets te betalen en ook niets voor te schieten. Zorg er wel voor dat je er op tijd bij bent, want op = op. Check op: https://www.hoewerktnederland.nl

STAP-BUDGET VOOR IEDEREEN
Vanaf 1 maart 2022 kunnen je medewerkers gebruik maken van het STAP-budget, een subsidieregeling van de overheid voor scholing en ontwikkeling. Je kunt een subsidie van maximaal € 1.000,- per jaar krijgen om een opleiding of training te volgen. Er zijn veel opleidingsinstituten die opleidingen, trainingen en cursussen aanbieden met gebruikmaking van STAP-budget. Genoeg mogelijkheden om dit jaar aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en organisatie te werken!

Start typing and press Enter to search