PROGRAMMA’S

Wil jij aan de slag met het optimaliseren van de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers?

Manovra zet zich door advisering en interim (project)management, coaching en programma’s & workshops in om organisatie en medewerkers blijvend te laten investeren in talent, werkplezier, vitaliteit en arbeidsmarktwaarde. Dat leidt tot meer productiviteit en een hogere medewerker tevredenheid. Een win-win voor medewerker en organisatie.

Advisering & interim (project) management

Wij adviseren en begeleiden je bij het optimaliseren en verankeren van duurzame inzetbaarheid
binnen de organisatie in lijn met jullie missie, visie en kernwaarden.

Duurzame inzetbaarheid is geen thema op zich maar een integraal geheel van leren & ontwikkelen,
loopbaan & mobiliteit, vitaliteit & gezondheid en organisatie-ontwerp.

Wij benaderen duurzame inzetbaarheid integraal om vervolgens de interventies doelmatig en
duurzaam in te kunnen zetten. Om tot passende en gedragen plannen te komen werken wij graag in
co-creatie met medewerkers, leidinggevenden en HR.


Coaching

Wij helpen organisaties en hun medewerkers bij loopbaan-, ontwikkel- en functioneringsvraagstukken. En natuurlijk ook voor versterken van leefstijl, vitaliteit en werkvermogen (preventief) arbeidsverzuim). Onze coaching via de TripleZ-methode draagt bij aan het vergroten van de inzetbaarheid doordat medewerkers aan de slag gaan én blijven met hun loopbaan, werkvermogen en vitaliteit in elke levensfase. Onze coaches hebben verschillende specialisaties op het gebied van persoonlijk leiderschap, stress/burn-out, persoonlijke groei, werk-privé balans, loopbaan planning, samenwerken, assertiviteit, grenzen bewaken en outplacement. We hebben ook bedrijfspsychologen voor meer gecompliceerde vraagstukken.

Tijdens een coachtraject zetten we waar nodig wetenschappelijk onderbouwde vragenlijsten in voor meer inzicht in duurzame inzetbaarheid, werkvermogen, werkenergie, persoonlijkheid, talenten en vaardigheden. Het inzetten van dit soort metingen zorgt voor meer objectiviteit en een efficiënte en effectieve start van het coaching-traject.

Werkwijze:
1. Intake: kennismaken en doel met elkaar bespreken
2. Invullen van een vragenlijst en deze bespreken (indien van toepassing)
3. Coaching o.b.v. TripleZ-methode
4. Inzichten omzetten in concrete acties
5. Integreren in het dagelijks werkleven

Met deze werkwijze wordt al tijdens het coachtraject de eerste stappen gezet in het vergroten van de eigen inzetbaarheid en blijvend eigenaarschap voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de medewerker.


Programma’s & Workshops

Onze programma’s en workshops activeren en motiveren medewerkers om in te zien en te ervaren wat zij kunnen en willen doen om hun eigen inzetbaarheid, werkvermogen en vitaliteit te optimaliseren.

Door onze ruime ervaring creëren wij tijdens de programma's & workshops altijd een vertrouwde en veilige omgeving voor iedere betrokkene waardoor er ruimte ontstaat voor verdieping. Ontspanning en persoonlijk onderzoek gaan altijd samen. Door het creëren van deze ontspannen sfeer komen prachtige zaken aan het licht. Het wordt op deze manier snel duidelijk waar men stagneert en waar de nieuwe positieve mogelijkheden liggen.

Ons team heeft door jarenlange ervaring ook vernieuwde methodes ontwikkeld die telkens weer efficiënt worden ingezet en verrassend positieve vruchten afwerpen. Zie onze testimonials.

work-as-you-are
smart-di-scan
helder-werken

Start typing and press Enter to search