Op vrijdag 16 juni 2023 organiseert MANOVRA, landelijk opererend samenwerkingsverband van ervaren professionals op het gebied van duurzame inzetbaarheid, Hét Symposium: Breed perspectief op duurzame loopbanen.

Met medewerking van prof. dr. Beatrice van der Heijden.
De krapte op de arbeidsmarkt en stijgend landelijk gemiddeld ziekteverzuim
onderstrepen nog maar weer eens de urgentie van aandacht voor duurzame inzetbaarheid. Alle reden voor organisaties dit onderwerp hoog op de agenda te zetten. En om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen.

Keynote spreker Beatrice van der Heijden
Beatrice van der Heijden, hoogleraar Strategisch HRM aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, is in Nederland een autoriteit op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Zij houdt zich bezig met empirisch onderzoek naar de thema’s waarover zij op dit symposium zal spreken, en is vooral geïnteresseerd in de factoren die bepalend of doorslaggevend zijn voor duurzame loopbanen.

Voor wie?
Duurzame inzetbaarheid is een gedeelde verantwoordelijkheid van alle betrokken stakeholders. Daarom bekijken we het onderwerp deze dag vanuit verschillende systemische perspectieven: vanuit het individu, de functie en de organisatie. Dat maakt dit symposium bij uitstek interessant voor directeurs/eigenaren, HR-professionals en leidinggevenden.

Wat gaan we doen?
Beatrice deelt met ons op interactieve wijze de nieuwste trends en ontwikkelingen in duurzame loopbanen, vanuit breed perspectief. Met oog voor de rol van de betrokken partijen en rekening houdend met verschillende loopbaanfases. De thema’s die Beatrice aan de orde stelt, komen
’s middags terug in de dialoogtafels waar we in kleinere groepen best practices met elkaar delen. (zie programma)

Thema’s
Beatrice combineert wetenschappelijke theorie met praktische inzichten. Ze bespreekt onder meer kwesties op het gebied van:
• Loopbaanontwikkeling
• Leeftijdsstereotypering
• Employability.

Wat levert het je op?
De nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van duurzame inzetbaarheid en loopbanen. Praktische handvatten om snel mee aan de slag te gaan. Tips, do’s and don’ts uit de praktijk van collega-professionals over de aanpak van duurzame inzetbaarheid. En heel veel inspiratie. Niets zo goed voor een frisse kijk, hernieuwde energie en focus als er eens een dagje op afstand naar kijken. Na afloop weet je wat je in jouw organisatie nog kunt doen op het gebied van duurzame loopbanen.

Exclusief
Wil je meer grip krijgen op het thema duurzame loopbanen? Meld je dan nu aan. De Wooijse Hof is een landelijke en sfeervolle sfeervolle entourage voor een exclusief symposium. We bieden daarom toegang aan slechts 25 deelnemers. Wees er dus snel bij!

Zet me dan maar gauw op de lijst!


Het symposium praktisch

Vrijdag 16 juni 2023, 9.30 uur – 15.00 uur. De Wooijse Hof, Herpen. Kosten: € 225 (ex btw) of € 399,- (ex btw) bij inschrijving van 2 deelnemers tegelijk; inclusief lunch, koffie en thee.

Start typing and press Enter to search