Iedereen wil graag mentaal fit blijven, zich energiek voelen en effectief kunnen blijven leven en werken. En dan het liefst ook met aandacht en plezier! Mentale vitaliteit is een belangrijke voorwaarde voor duurzame inzetbaarheid. Zeker in de periode waarin we nu leven met steeds meer informatie en prikkels. 34% van de medewerkers ervaart werkdruk/-stress en 16% van de medewerkers (1,2 miljoen!) heeft last van burn-out klachten (TNO factsheet werkstress 2021).

Het programma Helder Werken brengt rust, openheid en telkens weer nieuwe helderheid op het werk. 

Het tweedaagse programma heeft een spirituele benadering en is geïnspireerd op eeuwenoude wijsheden welke vertaald zijn naar onze huidige tijd. Tijdens de trainingen en workshops herontdekken we gezamenlijk wat onze drijfveer is en wordt het duidelijk of we het juiste pad bewandelen in ons leven in het algemeen en dus ook in ons werk.

Het programma bestaat uit een combinatie van geleide meditaties, oefenmethoden ‘Helder werken’/’Korte Momenten van Verstilling’, individuele coachsessies, inspirerende en bezinnende talks, interactieve groepssessies en wordt afgerond met een persoonlijk logboek voortkomend uit inzichten en reflectie.

Heb je interesse in ons programma of andere mogelijkheden? Mail of bel ons via info@manovra.nl of 06 – 29061242. We denken graag met jullie mee!

Start typing and press Enter to search