INTERESSE OM JE BIJ ONS AAN TE SLUITEN?

Het coöperatieve samenwerkingsverband Manovra is altijd op zoek naar samenwerking met ervaren, professionele en zelfstandig werkende coaches op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid.

Toetreden tot de coöperatie Manovra geeft je een collegiaal netwerk van gespecialiseerde coaches. Via een gemeenschappelijk gezicht en een heldere businesspropositie aan de markt, kunnen we samen krachtiger optrekken en ons als speler op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid neerzetten. Hierbij ondersteunen wij elkaar, indien gewenst en opportuun, bij het binnenhalen van nieuwe klanten en/of projecten. Ook is er de mogelijkheid om klanten via het interne netwerk toegewezen te krijgen binnen jouw expertisegebied. Daarnaast biedt de coöperatie de mogelijkheid tot intervisie en supervisie om kwaliteit van de geleverde diensten te garanderen. Je blijft jezelf ontwikkelen door een passend aanbod van permanente educatie.

Je kunt je samen met professionele collega’s kwalitatief onderscheiden en als onderdeel van een landelijke organisatie presenteren in de steeds drukker wordende markt van coaches. Naast de inhoudelijke voordelen zijn teamgevoel en sociale aspecten minstens net zo belangrijk om je aan te sluiten bij Manovra.

Delen, verbinden en co-creëren is het nieuwe ondernemen!

Wij verwachten van onze aangesloten coaches een ondernemersgeest en inspirerende bijdragen om de community duurzaam te houden. Tevens verwachten wij dat de coaches jaarlijks voldoende coachgesprekken uitvoeren om gekwalificeerd te blijven.

Wil je je als coach aansluiten bij Manovra neem dan contact met ons op. Wij zijn een open platform en werken graag met andere professionals samen.

Start typing and press Enter to search