Corona Crisis Coaching (Tripl3C) is een nieuwe praktische dienst van Manovra om bij te dragen aan betrokken werkgeverschap in deze moeilijke Corona periode. Onze coaches gebruiken een eenvoudige gespreksmethodiek waardoor u als werkgever inzicht kunt krijgen in de actuele vitaliteit van uw ‘thuiswerkers’.
Door de Coronacrisis en het thuiswerken ontstaan er allerlei problemen die voordien niet of latent aanwezig waren. Deze problemen zijn divers en op afstand moeilijk in te schatten, maar kunnen wel een groot effect hebben op uw medewerkers en hun prestaties.

Namens u, de werkgever, bieden we uw medewerkers driekwartier uur online coaching. Via een systematiek aan vragen over een aantal onderwerpen waarvan bekend is dat deze gerelateerd zijn aan stress, brengen we de actuele vitaliteit van uw medewerker thuis in kaart. Het resultaat is een korte rapportage waarin zichtbaar wordt of er thuiswerk gerelateerde uitdagingen zijn en mogelijk stressoren of zelfs kans op uitval. Op basis hiervan kunt u als werkgever ondanks de afstand maatregelen treffen of ondersteuning aanbieden aan uw medewerker.

Tripl3C biedt u een luisterend oor op afstand en daarmee geeft u aandacht aan uw medewerker en aan de typische problemen die zich nu in deze uitdagende tijden voordoen.

Download <<productsheet-corona-crisis-coaching>> van Tripl3C of neem contact met ons op voor meer toelichting of om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. We denken graag met u mee!

Start typing and press Enter to search